Родичі відвезли тіло вбитого поліцейськими кривоозерця на повторну експертизу

Прокуратура була проти проведення повторної експертизи

Родичі відвезли тіло вбитого Олександра Цукермана на повторну експертизу до Умані. Як повідомляють «Новости-N», проведення повторної судово-медичної експертизи не було узгоджено зі слідчою бригадою прокуратури.

Понад те, прокуратура була проти проведення повторної експертизи. Близько 13:00 родичі з тілом Олександра Цукермана прибули до Умані. У місцевому бюро судово-медичних експертиз тіло по початку відмовлялися приймати через відсутність належним чином оформлених документів.

Однак після узгодження з вищим керівництвом тіло на експертизу все-таки прийняли. Експертизу буде проведено завтра, 26 серпня.

Нагадаємо, що в ніч з вівторка на середу, 24 серпня, в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області стався конфлікт між водієм таксі і 32-річним Олександром Цукерманом. На місце прибули поліцейські і затримали Цукермана. Очевидці заявили, що під час затримання правоохоронці почали бити чоловіка, який був у наручниках, а генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що у затриманого також стріляли. В результаті 32-річний чоловік помер. Медики встановили, що він загинув від вогнепального поранення. Зараз затримано шістьох поліцейських. Найближчим часом суд обере їм запобіжний захід.