Росія з Януковичем здали 590 кримських прокурорів-зрадників

В березні 2014 року у м. Ростов-на-Дону Янукович підписав указ про вихід з громадянства України 590 осіб прокурорського складу

Генеральна прокуратура України отримала беззаперечні докази державної зради 590 прокурорів Криму. Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у Facebook.
«Вчора отримав листа від російської ГПУ. Дуже стурбовані нашим кримінальним переслідуванням за державну зраду прокурорів АР Крим. Доводять до мого відома, що в березні 2014 року у м. Ростов-на-Дону Янукович підписав указ про вихід з громадянства України 590 осіб прокурорського складу», – написав Луценко.

Він зазначив, що завдяки офіційному листу ГПУ РФ «українські слідчі отримали беззаперечний доказ вини 229 колишніх українських прокурорів, яким уже оголошено про підозру». «Також ми тепер маємо всі дані ще про 291 зрадника», – додав Луценко.

Він повідомив, що з огляду на це підписав подяку начальнику управління ГПУ РФ І. Каминіну.

«Мушу розчарувати і ГПУ РФ, і зальотного шулєра (Януковича. – Ред.) – на справжньому указі Президента України крім підпису має бути державна печатка. Її Янукович, на щастя, вкрасти забув», – додав Луценко.