Російські журналісти взяли в облогу будинок батьків Джамали

Батьки співачки відмовляються давати коментарі російським телеканалам

Будинок батьків української співачки Джамали в окупованому Криму опинився в облозі російських журналістів, які після перемоги співачки на Євробаченні мають намір узяти в них коментарі. Про це переможниця Євробачення-2016 розповіла сьогодні на прес-конференції.
«Батьки мої спілкуються зі мною щодня. Вони зараз просто плачуть. І отримують дуже багато привітань. До них просто ціле паломництво, до їх дому. З неприємного те, що під нашим домом сплять журналісти каналів «Россия», «Москва-24», LifeNews. Це дійсно незручно. Вони (батьки. – Ред.) зачиняють дім і їдуть до родичів, переховуються там. Це неприємно. Вони відмовляються давати коментарі», - сказала Джамала.
Вона заявила також, що завтра, 18 травня, в День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу братиме участь в офіційних заходах у столиці.
«Я обов'язково завтра буду на Майдані і буду в оперному театрі. Я не знаю, чи буде можливість заспівати. Зараз вирішується питання стосовно звуку. Але те, що я буду там, це стовідсотково», - підкреслила співачка.
Джерело: Укрінформ