Савченко підтвердила, що давно не входить до партії «Батьківщина»

Савченко зазначила, що піде на засідання фракції, на якому буде розглядатися питання про її виключення, якщо в неї «не буде інших планів»

Народна депутатка Надія Савченко з фракції Юлії Тимошенко «Батьківщина» повідомила, що давно залишила партію, але досі залишається у фракції.

Про це вона заявила в ефірі «Громадського».

Вона підтвердила, що не є членом партії «Батьківщина», в якій головує Юлія Тимошенко.

«Я не пам'ятаю, коли я писала заяву про вступ до партії. У в'язниці я якось не надавала цьому значення. Я зараз не є членом партії, але я залишаюся членом фракції. Чому я взагалі маю говорити про це комусь? Я залишаюсь народним депутатом», – зазначила депутатка.

При цьому вона зазначила, що піде на засідання фракції, на якому буде розглядатися питання про її виключення, якщо в неї «не буде інших планів».

«Я залишаюся народним депутатом. Я зараз не є членом партії, я залишаюсь членом фракції», – сказала Савченко.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Служба безпеки України не була попереджена Надією Савченко про поїздку до Мінська на зустріч із ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Глава так званої ЛНР Ігор Плотницький заявив, що він і лідер самопроголошеної ДНР провели зустріч з Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

Також партія «Батьківщина» зробила заяву щодо інформації про таємну зустріч Надії Савченко з ватажками «ЛНР» та «ДНР». Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що Савченко самостійно вирішуватиме, як далі планувати свою політичну діяльність.

Сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація про те, що Савченко зустрічалася з радником голови Служби безпеки України Юрієм Тандітом напередодні та після своєї зустрічі із ватажками «ДНР/ЛНР».