СБУ в зоні АТО затримала незаконні вантажі на півмільйона

Водії автомобілів з вантажем намагалися потрапити на тимчасово окуповані території поза пунктами пропуску

Служба безпеки України в районі проведення Антитерористичної операції (АТО) затримала незаконні вантажі, що загальною вартістю перевищують півмільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ на сторінці в Facebook.

В Бахмутському та Ясинуватському районах Донецької обл. правоохоронці затримали три автомобілі, водії яких намагалися потрапити на тимчасово окуповані території поза пунктами пропуску.

Серед вилучених товарів: обладнання для виготовлення оправ для окулярів, окуляри в асортименті, автозапчастини, ПММ та канцелярські товари.

Тривають слідчі дії.

Як повідомлялося, співробітники СБУ спільно з прокуратурою викрили в Києві механізм привласнення грошей керівництвом однієї з найбільших асоціацій автомобільних перевізників.

У травні на околиці Верхньоторецького в Ясинуватському районі Донеччини співробітники СБ України спільно з прикордонниками запобігли спробі незаконного переправлення через лінію розмежування п’яти тонн товарів народного споживання.

Водій вантажівки намагався доставити до тимчасово окупованої території одяг, взуття, комплектуючі до автомобілів та сільськогосподарської техніки, цигарки (у т.ч. електронні), веб-камери, вугілля та інші побутові товари загальною вартістю понад один мільйон гривень.