Сьогодні бойовики 17 разів відкривали вогонь: в хід іде великокаліберна зброя

Незаконні збройні формування і надалі продовжують обстріли укріплень сил АТО

З початку цієї доби бойовики 17 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.
«Вночі російські найманці здійснювали обстріли неподалік Мар’їнки та Красногорівки зі стрілецької зброї, гранатометів та мінометів калібру 82 мм. Згодом ворог долучив ще й артилерійські системи калібру 122 мм. Відтак, пошкоджено 3 будинки місцевих мешканців, гуртожиток, будівля технікуму та мережі електропостачання», - йдеться в повідомленні.
Протягом доби бойовики ще двічі відкривали вогонь з протитанкових ракетних комплексів у районі Новотроїцього та продовжували вдаватись до збройних провокацій на Маріупольському напрямку. «Там бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу Березового, Широкиного та Гранітного з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем», - повідомляє прес-центр.
У районі Павлополя російські найманці били з автоматичних гранатометів та мінометів калібру 82 мм.
На Луганщині поблизу Станиці Луганської, бойовики обстрілювали українських воїнів з автоматичних гранатометів, а неподалік Новоолександрівки з великокаліберних кулеметів.