Світ вітає Джамалу та Україну з перемогою

Фото: eurovision.tv

Світові політики, виконавці та діячі культури привітали українську співачку Джамалу з перемогою на пісенному конкурсі Євробачення-2016

«Вітаю Україну з перемогою на Євробаченні. Слава Україні!», – написала у Twitter президент Литви Даля Грибаускайте.

Також слова вітання з перемогою Джамалі написав і Джастін Тімберлейк, який був спеціальним гостем на цьогорічному пісенному шоу, передає Громадське.

«Вітання Україні з перемогою на Євробаченні. Прекрасне шоу», – написала єврокомісар з торгівлі Сесілія Мальмстрем.


«Вітаємо Джамалу і Україну. Приголомшливий виступ минулої ночі на Євробаченні. З нетерпінням чекаємо проведення в 2017 році!», – написала посол Британії в Україні Джудіт Гуф.

«Вітаю Джамалу та Україну. Ви заслужили всі 12 балів від Данії та перемогу», – написав посол Данії в Україні, Грузії та Вірменії Крістіан Донс.

Прем’єр Австралії, яка теж приймала участь у конкурсі, Малкольм Тернбулл, також привітав українську співачку та відзначив австралійську учасницю, яка зайняла друге місце.
«Вітаю Дамі Ім із перемогою за результатами голосування членів журі у фіналі конкурсу Євробачення і Джамалу з перемогою в конкурсі», - написав він.


Авторка Гаррі Поттера Джоан Роулінг привітала Джамалу з перемогою у Twitter.
Нагадаємо, представниця України Джамала отримала перше місце у фіналі «Євробачення-2016», і наступного року пісенний конкурс відбудеться в Україні. Друге місце в Стокгольмі посіла співачка Демі Ім від Австралії. Третє місце отримав російський співак Сергій Лазарєв.
Як голосували глядачі Європи і журі за Джамалу, дивіться тут.