Тимошенко стала на захист бізнесмена Оніщенка та звинувачує НАБУ в замовленні

Нардеп називає справу проти нардепа рейдерством і спробою забрати бізнес.

Лідер Фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко сумнівається в незалежності НАБУ та антикорупційного прокурора. Про це вона заявила в ефірі телеканалу «112 Україна«.

«НАБУ, Антикорупційна прокуратура – це ілюзія, вони не будуть чіпати генераторів корупції в країні. НАБУ залежне від вищого керівництва країни, вони виконують замовлення: закрилася справа проти Гонтаревої, проти міністра фінансів, проти депутатів БПП, які стоять на чолі корупції; вони прикривають корупцію, яка є у владі. Усіх корупціонерів попередньої влади відпустили. Усі очільники корупції в країні сидять на вищих посадах у владі», - заявила Юлія Тимошенко.

Також Юлія Тимошенко прокоментувала порушення кримінальної справи проти народного депутата Олександра Оніщенка. Зокрема, вона заявила: «Зараз іде рейдерство бізнесу, що колись мали за Януковича, віджимають бізнес. В Оніщенка зараз забирають бізнес. Оніщенко на слуху, а є багато підприємців, у яких зараз забирають бізнес».

Раніше повідомлялося, що Онищенко подав проти ГПУ і НАБУ позов про захист честі та гідності.

Раніше НАБУ провело обшук у приймальні Онищенка. Глава НАБУ Артем Ситник пояснював, що з даного провадження проводять 37 обшуків у трьох містах, затримано 10 осіб. Ідеться про провадження, яке стосується схем із реалізації газу.