Тимошенко в Раді «грюкнула дверима» й хоче перевиборів

Тимошенко залишила засідання погоджувальної ради

Антинародну більшість, сформовану в парламенті, можна зруйнувати тільки шляхом дострокових виборів. Про це заявила лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко, яка залишила засідання погоджувальної ради лідерів фракцій і комітетів через відмову керівництва Верховної Ради ставити на голосування питання щодо створення ТСК з незаконного підвищення тарифів для громадян України.
Як повідомляє прес-служба «Батьківщини», Тимошенко вважає, що подібні дії спікера парламенту є протизаконними, а погоджувальна рада, як і Верховна Рада загалом, «перетворилась в обслуговуючий персонал для кланів».
«Так, на поточний сесійний тиждень поставлено понад 100 законопроектів, але там немає законопроектів для людей, для розвитку держави! Там є законопроекти, які й далі руйнуватимуть життя кожного українця – ті документи, які посилюють тиск на людей, на малий і середній бізнес, на банківську систему, руйнують економіку й соціальну політику держави. Далі це терпіти неможливо. І потрібно чесно й відверто людям сказати, що в парламенті сформована антиукраїнська, антинародна більшість. І цю більшість можна зруйнувати тільки достроковими парламентськими виборами!» – заявила Тимошенко.
Вона також переконана: «Єдиний шлях і єдина можливість позбавитися від корумпованої більшості, яка сьогодні обслуговує клани та корупцію високопосадовців, – це провести дострокові парламентські вибори». «Іншого мирного конституційного шляху не залишається», – додала Тимошенко.