Трамп провів оглядини «головного русофоба», що претендує на пост держсекретаря

Мітт Ромні може зайняти пост держсекретаря президента США

Майбутній президент США Дональд Трамп розпочав зустрічі з кандидатами в свою адміністрацію. Першим він спілкувався із Міттом Ромні, який може зайняти пост держсекретаря

Зустріч Трампа і Ромні тривала близько 1 години 20 хвилин.

Вона проходила в Бедмінстері (штат Нью - Джерсі) на території гольф-клубу, що належить Трампу.

Був присутній віце-президент США Майкл Пенс. Після зустрічі Трамп повідомив журналістам, що все пройшло чудово. За словами Ромні бесіда була ґрунтовною і глибокою, обговорювали тему загроз. «Ми обмінялися нашим баченням цієї теми в одній з найбільш глибоких дискусій, з тих, що коли-небудь мали. Я ціную шанс поспілкуватися з обраним віце-президентом і з нетерпінням чекаю приходу адміністрації та тих моментів, які повинні відбутися», - сказав Ромні.

Раніше телеканал NBS повідомив, що Трамп може запропонувати Ромні посаду держсекретаря.

У березні минулого року Ромні назвав Трампа «аферистом» і «шахраєм». Обраний президент відповів, заявивши, щоб Ромні «подавився як собака» і неодноразово називав Ромні «невдахою». Їхні стосунки почали теплішати після того, як Ромні подзвонив Трампу, щоб привітати його з несподіваною перемогою на виборах, повідомляв «Голос Америки».

У 2012 році Ромні назвав Росію «геополітичним супротивником №1» для США. ЗМІ пишуть що Мітта Ромні навіть прозвали «головним русофобом Республіканської партії».