У Болгарії відмовились лікувати українських дітей через борги страховиків

Страховик заборгував болгарській клініці гроші за лікування 120 пацієнтів

Трьом дітям із Вишнівської школи мистецтв, які перебувають у туристичній поїздці у болгарському місті Варна, лікарі відмовили у наданні допомоги через проблеми зі страховкою. Як пише у себе на сторінці у Facebook керівник цієї групи з 50 дітей Святослав Потєєнко, «страховки НЕ приймаються по причині хитрожопості страховиків (не оплачено 120 випадків за минулий рік, лікарі відмовляються працювати)».

Потєєнко уточнив, що група користується послугами туристичної фірми «Алітас Тур», страхової компанії «Еталон» (представник - Smile Assistance).

«Туристична контора почала ігнорувати спілкування - адже платити зі своєї кишені лікарям по проданим страховкам - дуже не хочеться. Страхові відморожуються», - пише Потєєнко.

Як доказ Потєєнко розмістив фотографії документа – відмови лікаря у наданні послуг через борг з оплати 120 страхових випадків компанією Smile Assistance.

Варто зазначити, що у коментарях під постом відписався представник Smile Assistance. Він переконував, що всі питання буде вирішено та просив автора поста зв’язатися з ним телефоном.