У бориспільській лікарні напали на журналістів

Напад на журналістів

Справу про напад на журналістів телеканала ZIK внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань

На знімальну групу телеканала ZIK напали у Бориспільській центральній районній лікарні. Команда програми медичних розслідувань «Лікарські таємниці» приїхала на вимогу породіль, які поскаржились на побори в пологовому відділенні, повідомляє прес-служба каналу.

За словами шеф-редактора проекту-викриття Мар’яни Гайдучик, про свій візит знімальна група попередила ще вчора, однак спершу вирішила поспілкуватись не з головним лікарем, а з жінками, які скаржились журналістам. «Та ще не встигли ZIKівці зайти у пологове відділення, як з’явився завідувач Михайло Чубай, який усіляко перешкоджав роботі журналістів, шарпав їх за одяг і побив техніку», – інформує телеканал.

Зараз знімальна група перебуває у Бориспільському райвідділі поліції. Шеф-редактор «Лікарських таємниць» розповіла, що справу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За рік роботи та 38 програм, що вийшли в ефір, це перший серйозний напад на знімальну групу телеканала. До того на адресу журналістів-розслідувачів лунали лише словесні погрози.