У Києві молодик розгулював по метро із вибухівкою та наркотиками

Поліція виявила та вилучила у чоловіка вибуховий пакет, димову шашку, сигнальні ракети та наркотики, схожі на амфетамін та коноплю

На станції столичного метро у пасажира вилучили боєприпаси та наркотики

На станції метро «Деміївська» у Києві правоохоронці затримали 22-річного уродженця Сумщини, у якого під час особистого огляду виявили та вилучили небезпечні предмети: дві освітлювані ракети, одну сигнальну ракету, вибуховий пакет та димову шашку. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

Окрім цього, слідчо-оперативна група вилучила із сумки порушника згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на амфетамін, та речовиною зеленого кольору, схожою на коноплю.

Про походження боєприпасів власник пояснити відмовився, а наркотики зберігав для власного вживання без мети збуту. Вилучені предмети направили на експертизу. Правоохоронці встановлюють їх походження та призначення.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин, або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Фігурантові загрожує до п’яти років позбавлення волі.