У Київській області депутата селищної ради затримали на хабарі у 30 тис. грн

Вилучений хабар

Хабарник вимагав від підприємця винагороду за сприяння в укладенні договору щодо розміщення об'єктів пересувної торгівлі

Київською місцевою прокуратурою під час одержання неправомірної вигоди затримано депутата однієї з селищних рад Київської області.

Як повідомили у прес-службі прокуратури, вказана особа, займаючи одночасно посаду головного інспектора з благоустрою, зажадала від підприємця грошову винагороду в розмірі 30 тис. гривень за сприяння в укладенні договору щодо розміщення об'єктів пересувної торгівлі на території смт. Гостомель.

«Посадовця затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання ним другого траншу неправомірної вигоди у сумі 20 тис грн», - додають у відомстві.

За місцем роботи фігуранта кримінального провадження тривають обшуки.

Нагадаємо, у Волинській області оперуповноваженого в особливо важливих справах Служби зовнішньої розвідки України затримали правоохоронці під час отримання неправомірної вигоди в сумі $1,5 тисячі.

За вказану суму офіцер пообіцяв «відкупити» призовника від призову до армії.

«Главком» також повідомляв, що 31 серпня детективи Національного антикорупційного бюро України затримали на хабарі суддю Ленінського районного суду міста Полтава.