На Львівщині викрили конвертцентр з оборотом в 50 млн гривень

Зловмисники надавали послуги з мінімізації податкових платежів

У Львівській області викрили конвертцентр з оборотом в 50 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області.

«Податковою міліцією Головного управління ДФС у Львівській області 01.08.2017 року припинено діяльність чергової конвертаційної схеми з надання послуг мінімізації податкових платежів реальним підприємствам регіону, а також конвертації безготівкових коштів у «тіньову» готівку, шляхом імітації фінансово-господарської діяльності через документальне оформлення удаваних операцій», - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, загальна сума оборотів на розрахункових рахунках конвертцентру склала близько 50 млн гривень. 

Повідомляється, що у ході обшуків в місцях проживання осіб, причетних до протиправної діяльності, виявлено печатки 19 підприємств, кліше підписів, підписані бланки з відтисками печаток, комп’ютерні системні блоки з програмами для подачі електронної звітності та реєстрації податкових накладних, паспорта, пенсійні посвідчення, флешки, чорнові записи про видачу клієнтам готівкових коштів, кредитні картки, чекові книжки.