На сесії райради в Миколаєві побилися депутати

Сесія Миколаївської районної ради Миколаївської області

Унаслідок бійки у одного з депутатів зламана рука

Перед початком сесії Миколаївської районної ради Миколаївської області між депутатами виник конфлікт з подальшою бійкою, повідомляє місцеве видання «НикВести».

Зокрема, зазначається, що побилися депутат Сергій Протченко від Радикальної партії Олега Ляшка та Руслан Нерода від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Сергій Прочтено, Радикальна партія

За інформацією видання, наразі Нерода знаходиться в лікарні. За словами депутата, в результаті бійки з Протченко у нього зламана рука.

Руслан Народа, БПП

На питання кореспондента видання про те, чи буде Нерода звертатися до поліції, він відповів: «Думаю, так».

При цьому наголошується, що конфлікт між депутатами почався з того, що Протченко обурився присутністю в залі оператора районного видання «Влада громадам". Він спробував прибрати камеру, в цей момент за журналіста заступився Нерода - зав'язалася бійка. Нардепів розняли присутні в залі депутати.

Підкреслюється, що Нерода у засіданні сесії після інциденту участь не брав, а від Протченко залишився на сесії і продовжив обурюватися присутністю преси в залі.

«Зараз сесія працює в звичайному режимі, зареєструвалися 22 депутати. Сесія повноважна. Депутати затвердили порядок денний з 32 питань», - резюмується в повідомленні.

Нагадаємо, у червні на третьому поверсі будівлі Миколаївської обласної ради сталася бійка між депутатом, який вийшов зі складу фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Федором Барною і керівником фракції «Опозиційний блок» Володимиром Фроленко. Інциденту передував конфлікт на засіданні бюджетної комісії, де Володимир Фроленко в різкій формі зажадав від Федора Барни «закрити рот».