У НАБУ спростували інформацію про наявність у Ситника незадекларованих квартир

За час керівництва НАБУ Артем Ситник не обзавівся новим майном

У НАБУ спростували інформацію, яка з'явилася раніше, про наявність у глави бюро Артема Ситника незадекларованих квартир. Про це відомство повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Згідно з повідомленням, раніше один з народних депутатів поширив інформацію щодо того, що у власності глави НАБУ Артема Ситника нібито є нерухомість, яка не внесена до декларації. А саме: 1/3 квартири загальною площею 45,1 кв. м в р. Куп'янськ (Харківська обл) і квартира площею 64 кв. м в Кіровограді, якій нібито володіє його дружина.

Прес-служба НАБУ прокоментувала цю заяву: «Повинні повідомити, що квартиру в Кіровограді продали ще 2013 року, а нерухомість в Куп'янську (швидше, частину її), належить Артему Ситнику, але іншому - повного тезки директора НАБУ. Єдине що - 1998 року народження. До речі, вся ця інформація міститься у Державному реєстрі прав на нерухоме майно, на який посилається народний депутат».

У прес-службі також зазначили, що за час керівництва НАБУ Артем Ситник не обзавівся новим майном, що зазначено в його декларації за 2015 рік.