У президенти зібрався колишній машиніст метро, волонтер, який дуже схожий на Обаму (Фото)

Волонтер АТО Олександр Жамойдо дуже схожий на колишнього американського президента Барака Обаму

Майданівець і волонтер АТО Олександр Жамойдо подав електронну декларацію за 2018 рік

Колишній машиніст київського метро, учасник Революції гідності і волонтер АТО Олександр Жамойдо заявив про намір балотуватися на пост президента України.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на його електронну декларацію за 2018 рік, як кандидата у президенти, яка з’явилася на сайті НАЗК 28 січня.

Згідно з офіційним документом, Жамойдо має квартиру площею 43 кв. м у місті Вишневе, що поблизу Києва.

Весь його дохід за минулий рік складався з пенсії, що становила 45,3 тис. грн.

На банківських рахунках він зберігає 300 тис. грн і $3 тис.

Жамойдо вказав, що входить до громадської організації «Ліга нескорених».

Нагадаємо, що у 2017 році під Авдіївкою журналісти сфотографували волонтера АТО Олександра Жамойда, неймовірно схожого на екс-президента США Барака Обаму.

Під час Революції гідності Жамойда поранили беркутівці.

На місцевих виборах-2015 він йшов кандидатом у депутати Києво-Святошинська районна рада від партії «Воля», але не обрався.

Як повідомляв «Главком», на 28 січня ЦВК зареєструвала вже 22 кандидати на посаду президента України: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського та Олександра Данилюка.