У вбивстві в Кривому Озері з’явився четвертий підозрюваний поліцейський

На момент скоєння злочину він перебував на посаді інспектора сектору реагування патрульної поліції цього підрозділу поліції

У вбивстві жителя Кривого Озера запідозрили четвертого поліцейського, якому інкримінується перевищення службових обов’язків. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Миколаївській області.

На Миколаївщині прокуратура повідомила про підозру у перевищенні службових обов’язків колишньому працівникові Кривоозерського відділення поліції під час затримання місцевого жителя Олександра Цукермана, який загинув від вогнепальних поранень.

На момент скоєння злочину він перебував на посаді інспектора сектору реагування патрульної поліції цього підрозділу поліції.

У результаті проведення слідчих дій було встановлено, що Степан Богач, який раніше перебував у статусі свідка, також брав участь у нанесенні тілесних ушкоджень потерпілому.

Прокуратура обрала запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня в Кривоозерському районі Миколаївської області під час затримання поліцейськими помер 32-річний Олександр Цукерман.

Прокуратура Миколаївської області у зв’язку з загибеллю жителя Кривого Озера відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст.365 (перевищення службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки) та ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ стосовно трьох співробітників Кривозерського райуправління поліції ГУ НП Миколаївської області.

25 серпня Центральний райсуд Миколаєва взяв під варту трьох підозрюваних у загибелі Цукермана поліцейських.

Як повідомлялося, двоє поліцейських Кривоозерського відділення поліції в Миколаївській області, підозрюваних у причетності до смерті місцевого жителя, сплатили по 120 тис. грн застави і вийшли на волю.