У військах РФ на Донбасі бунт: 23 військовослужбовці написали рапорти на звільнення

Командування російських окупаційних військ вкинуло бунтарів до вигрібної ями

Встановлення режиму відносної тиші змушує командування російських окупаційних військ залучати особовий склад переважно до інженерних та господарчих робіт, що в умовах початку дощів та різкого похолодання, при хронічних проблемах забезпечення найнеобхіднішим стало причиною чергової хвилі їхнього масового звільнення. Про це повідомляє українська розвідка.
«Протягом 18-19 вересня ц.р. 23 військовослужбовці 11-го окремого стрілецького батальйону (Новосвітлівка) 2-ї окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ відмовилися виконувати роботи з переобладнання позицій та написали рапорти на звільнення», – йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
За даними розвідки, спроба представників командування бригади – начальника відділення комплектування майора ЗС РФ Олексія Богакова (5.05.1987 р.н.) та начальника фінансово-економічної служби майора ЗС РФ Андрія Фролова (30.03.1977 р.н.) – вгамувати «бунтарів» і вмовити залишитись на військовій службі, зокрема під загрозою невиплати частини грошового забезпечення, завершилася тим, що їх вкинули до вигрібної ями.