У Запоріжжі ветеранів АТО призначили перевіряти маршрутки

Раніше представники ветеранських організацій проводили акції протесту, обурюючись відмовою водіїв маршруток безкоштовно перевозити учасників бойових дій

Технічний стан запорізьких маршруток перевірятиме робоча група, до якої увійшли відразу кілька представників патріотичних та ветеранських організацій. Відповідні розпорядження підписав мер Запоріжжя Володимир Буряк.

Раніше представники цих організацій організували акції протесту, обурюючись відмовою водіїв маршруток безкоштовно перевозити учасників бойових дій, як того вимагає закон.

У кількох випадках доходило до бійок.

До групи увійшов Максим Зайченко - один із запорізьких лідерів партії «Національний корпус», заснованої на базі організацій, пов'язаних з батальйоном «Азов». У розпорядженні він представляє ветеранську громадську організацію.

Також до групи увійшли Олександр Таран і Олександр Цесельська - керівники запорізького осередку «Правого сектора», бійці добровольчого батальйону «Донбас». У документі вони заявлені як громадські працівники організації «Відродження життя після АТО».

Цю ж організацію серед перевіряючих представляє і Тимур Книш - доброволець, який був у полоні після подій під Іловайськом.