Українців попередили про безстроковий страйк працівників аеропорту Барселони

Страйкарі скаржаться на брак персоналу та перевтому

Співробітники служби контролю міжнародного аеропорту «Ель Прат» (Барселона) оголосили про початок безстрокового страйку з 12:00 14 серпня 2017 року.

Як повідомляє департамент консульської служби МЗС України, співробітники аеропорту вкотре відхилили пропозиції уряду Каталонії, яке виступає посередником у врегулюванні конфлікту між керівництвом компанії «Еулен»  і її співробітниками.

«Центральний комітет страйкарів оголосив про початок безстрокового страйку, починаючи з 12:00 14 серпня 2017 року до врегулювання конфлікту», – йдеться в повідомленні відомства.

Зазначається, що з метою запобігання колапсу аеропорту іспанським урядом прийнято рішення залучити до забезпечення контролю безпеки аеропорту підрозділу цивільної гвардії.

Розвиток ситуації відстежує департамент консульської служби та Генеральне консульство України в Барселоні.

Нагадаємо, 4 серпня працівники аеропорту Барселони оголосили серію страйків. Співробітники скаржаться на брак персоналу і перевтому, а спроби домовитися з керівництвом не принесли результатів.

Аеропорт «Ель Прат» є європейським центром для лоукостів. Останнім часом потік пасажирів в ньому істотно зріс переважно завдяки туристам, які прилітають у Барселону.