В елітному житловому комплексі в Києві в кімнаті охорони знайдено мертвою дитину

Будинок у житловому комплексі «Зелений острів», в якому сталася трагедія

Мешканці підозрюють, що охоронець привів у підвальне приміщення, свою коханку з 6-річною дитиною

Сьогодні, 22 вересня, вранці в елітному житловому комплексі «Зелений острів» на вул. Сікорського, 1 жінка виявила свою дитину мертвою.

Повідомлення про це надійшло від жінки в Шевченківське управління поліції столиці.

Правоохоронці з'ясували, що дівчинка важко хворіла. Попередньо встановлено, що жінка з дитиною приїхали з Мелітополя на консультацію лікарів. Переночувати попросилися в кімнаті відпочинку охорони, де працює її знайомий. Тут же і виявили дівчинку мертвою.

Разом з тим, як стало відомо «Главкому», мешканці будинку у своєму спільному чаті повідомляють, що охоронець привів у підвальне приміщення, де знаходиться кімната охорони, свою подругу з 6-річною дитиною. За словами жителів будинку, начебто охоронець з жінкою розважалися, вживаючи алкогольні напої. 

Сам охоронець, що згодом завітав до «Главкому» та представився Олегом, запевнив редакцію, що ця інформація не відповідає дійсності.  Він письмово виклав свою версію подій

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Причину смерті дитини встановить судово-медична експертиза.

Житловий комплекс «Зелений острів» обслуговується ЖЕК «Ковальська житлосервіс», що входить у будівельну групу «Ковальська», підконтрольну родині Пилипенків (Сергій Пилипенко – депутат Київради від правлячої партії «Солідарність»).