В «Свободі» проблему сміттєвого колапсу у Львові пояснили бездіяльністю Садового

Є безліч ухвал Львівської міськради про визнання незадовільною діяльність Садового в екологічному напрямку, зокрема в питанні Грибовицького сміттєзвалища

Екс-віце-спікер парламенту, член «Свободи» Руслан Кошулинський вважає, що проблема сміттєвого колапсу у Львові виникла через бездіяльність мера міста Андрія Садового. Про це він сказав в коментарі «Главкому».
На його думку, мер Львова на цій проблемі піариться.
«Я був депутатом Львівської міської ради з 2010-го по 2012-й рік минулої каденції. У нас кількість ухвал на сесії про визнання незадовільною діяльність міського голови в екологічному напрямку, зокрема в питанні Грибовицького сміттєзвалища, була надзвичайно великою. Ми робили виїзні сесії, зобов’язували його вирішити проблему, приїхати до Грибовичів. Він обіцяв людям вирішити проблему, обіцяв, але жодного кроку не зробив», - сказав Кошулинський.
Він повідомив, що кількість інвесторів, які приходили і просили дати можливість заробити на цьому, аби місто позбавилося екологічних проблем, вимірювалося десятками. «Але жодне підприємство, яке зверталось до міського голови, не взяло участь в роботі. Я особисто приводив у 2010-му році потужних інвесторів. Але їх посилали прямим текстом», - розповів «свободівець».
Він зазначив, що за це відповідальний міський голова. Але, на думку Кошулинського, Садовий не визнає цю відповідальність. «Він і не показує громаді, як вийти з цієї ситуації», - додав «свободівець».

Більше читайте в матеріалі «Главкому» Як політику змішали з брудом. Львівський досвід