В учасників перестрілки на Закарпатті вилучили авто, гроші і 65 ящиків цигарок

Цигарки, ймовірно, готувалися для контрабандного пересилання через кордон до Європи

Під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області було проведено обшуки в учасників солотвинської перестрілки, під час яких вилучено автомобілі, на яких молодики приїхали на «розбірки».

Крім того, вилучено гроші та 65 ящиків цигарок, котрі, ймовірно, готувалися для контрабандного пересилання через кордон до Європи.
Поліція повідомляє, що наразі триває розслідування нічної стрілянини на АЗС між смт Солотвине та с. Нижня Апша. Ця подія кваліфікується як замах на вбивство. В лікарні перебуває четверо осіб з вогнепальними пораненнями, стан одного з них залишається тяжким. Усі вони під охороною поліції.

Нагадаємо, що ввечері 30 серпня біля смт Солотвине сталася перестрілка на автозаправці. В результаті поранення дістали четверо чоловіків, один з них у тяжкому стані. Поліція вже встановила особи учасників конфлікту.
Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль заявив, що один з учасників перестрілки – чинний депутат Тячівської районної ради від «Єдиного центру».
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15-2 ч. п. 12 ст. 115 КК України. В області введено оперативний план «Сирена». У деяких районах виставлено мобільні пости.

Деяких учасників перестрілки вже затримано.