В українських пунктах пропуску померли двоє чоловіків

portal.lviv.ua

Трагедії сталися на пунктах «Зайцеве» та «Хутір Михайлівський»

На двох українських пунктах пропуску вчора і сьогодні померли двоє чоловіків, - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Сьогодні вранці в КПВВ «Зайцеве» після проходження контролю втратив свідомість чоловік, який пішки йшов на непідконтрольну Україні територію. Прикордонники негайно надали йому першу медичну допомогу, після чого представники служби «Лікарі без кордонів» провели реанімаційні заходи.

«Карета швидкої допомоги за 15 хвилин прибула на місце, медики намагалися врятувати життя чоловіка 1954 р. н., але, на жаль, безрезультатно. Через 30 хвилин після втрати свідомості медики констатували смерть громадянина. Причина смерті встановлюється. Про даний факт поінформували співробітників поліції», - повідомили у ДПСУ.

Також вчора під час оформлення потягу сполученням Москва-Кишинів прикордонники відділу «Хутір Михайлівський» Сумського загону намагалися врятувати життя одному з пасажирів, якому стало погано. Фельдшер констатував смерть громадянина Молдови 1954 р. н. За даним фактом поінформовано представників поліції.

«Держприкордонслужба висловлює співчуття рідним і близьким у зв'язку з передчасною смертю чоловіків і просить громадян дотримуватися при високій сонячній активності заходів безпеки», - ідеться в повідомленні.