Вибух у Львові: невідомі підірвали банкомат

Поліція Львова відкрила кримінальне провадження за фактом нічного підриву банкомата

 У Львові минулої ночі двоє невідомих у балаклавах підірвали банкомат «Приватбанку» Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

За його даними, сьогодні о 03:40 за адресою: вул. Чупринки, 36 двоє невідомих підірвали банкомат. «Одягнені: балаклави, чорний одяг, один із них був вдягнений в білу кепку. Побігли в бік Сахарова вздовж трамвайних ліній», - написав Зінкевич.

Поліція Львова відкрила кримінальне провадження за фактом нічного підриву банкомата. Про це повідомила речник ГУ НП у Львівській області Світлана Добровольська, інформує телеканал «112 Україна».

«Було встановлено, що внаслідок вибуху було пошкоджено банкомат, стіни і двері одного з відділень банку. Касета з грошима, яка перебувала в банкоматі, не була викрадена. Ніхто внаслідок вибуху не постраждав. Зараз вживаються всі заходи, щоб встановити особи двох зловмисників і затримати їх... За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі від 3 до 15 років», - розповіла речник поліції.