Військова прокуратура назвала причину пожежі на полігоні

У ході навчань в результаті бойового застосування систем залпового вогню та іншого артилерійського озброєння відбулось загоряння частини лісового масиву на території полігону в смт Гончарівське

Пожежа на території військового полігону першої окремої танкової бригади в смт Гончарівське Черніговської області сталася під час планових навчань військовослужбовців бригади високомобільних військ Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.
«У ході навчань в результаті бойового застосування систем залпового вогню та іншого артилерійського озброєння відбулось загоряння частини лісового масиву на території полігону», - йдеться у повідомленні.
На даний час із залучення пожежних підрозділів проводиться гасіння пожежі та локалізація вогнища.
За даними прокуратури, жодних травмувань, жертв серед особового складу чи мирного населення або детонації снарядів не відбулось.
Ситуація в оперативному режимі контролюється військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України у взаємодії з військовою частиною та правоохоронними органами області.
Раніше про пожежу на полігоні повідомив Генеральний штаб ЗСУ.