З окупованого Криму потайки намагалися вивезти двох дельфінів

Дельфінів передали в лікувально-діагностичний центр Євпаторії

Прикордонники окупованого Криму завадили незаконному вивезенню з півострова двох чорноморських афалін. Про це повідомяють «Новости Крыма» в прес-службі кримського підконтрольного Кремлю прикордонного управління.

«3 жовтня поточного року в рамках наявної оперативної інформації в рибному порту Керчі співробітниками Прикордонного управління затриманий вантажний автомобіль марки Iveco, в кузові якого, не маючи на те законних підстав, здійснювалося перевезення дельфінів», - розповіли в прес-службі.

В ході перевірки з'ясувалося, що у водія були відсутні паспорти на двох афалін, що містяться в кузові його автомобіля. Також не були надані і дозвільні документи на транспортування. Водій, громадянин Росії 1983 року народження, сказав, що перевозить дельфінів з міста Саки в Анапу.

Відносно винного в порушенні правил транспортування особи порушено справу про адміністративне правопорушення за статтею 8.35 КоАП. Йому загрожує великий штраф. Для встановлення всіх обставин події буде проведено подальше розслідування. Дельфінів передали в лікувально-діагностичний центр Євпаторії.