За минулу добу в зоні АТО ніхто з українських бійців не постраждав – штаб

Боєць АТО

Найбільша кількість обстрілів з боку противника ввечері та вночі була на приморському напрямку

Незважаючи на нове перемир’я минулої доби незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій сил АТО. У більшості випадків ворог застосовував лише стрілецьку зброю, а всі збройні провокації були не довготривалі. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільша кількість випадків відкриття вогню з боку противника ввечері та вночі була на приморському напрямку. Тут злочинці шість разів обстрілювали з великокаліберних кулеметів укріплення ЗСУ на підступах до Водяного. Короткотривалі вогневі провокації зафіксовані й у районах Широкиного та Павлополя. 

На донецькому напрямку наприкінці доби ворог двічі бив із гранатометів по Авдіївській промзоні. Крім того, бойовики декілька разів обстрілювали зі стрілецької зброї опорні пункти сил АТО неподалік Зайцевого. У відповідь українські захисники двічі відкривали вогонь. 

На луганському напрямку за добу зафіксований лише один обстріл. Упродовж декількох хвилин терористи вели вогонь зі стрілецької зброї біля Станиці Луганської.

Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 35 разів застосовували зброю. Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, 25 серпня місія ОБСЄ зафіксувала зменшення кількості порушень режиму тиші на Донбасі