Жириновський не виключає, що може бути родичем Трампа

Фото uznayvse.ru

Жириновський каже, що йому «чимось Трамп близький»

Російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський припустив, що може бути далеким родичем кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа, повідомляє ТАСС.

За словами Жириновського, він здав аналізи в американську лабораторію. «Мій родовід ... там серед родичів є [36-й президент США] Ліндон Джонсон, два віце-президента [США]. Якщо покопатися в родоводу Дональда Трампа, може бути, там знайдуться прямі родичі, мається на увазі з того клану, який 10 тисяч років тому розбрівся по всій планеті», - сказав ліберал-демократ.

Жириновський додав, що чимось Трамп йому близький. «Тим, що він вільно говорить, моментально реагує, моментально створює свої оцінки, - сказав глава ЛДПР. - Мене ж деякі з вас теж іронічно сприймають».

Трамп відомий ексцентричними і неоднозначними висловлюваннями, зокрема спрямованими проти мігрантів. Серед його пропозицій - побудувати стіну на південному кордоні США, щоб не пропускати приїжджих. Політик також виступає проти мусульман. В ході передвиборчої кампанії він неодноразово заявляв про підтримку політики Москви, в тому числі про свій намір у разі обрання главою держави визнати Крим частиною Росії.