Зона АТО: Бойовики обстрілюють всі напрямки

Протягом минулої доби на Донецькому напрямку українські військові зафіксували 10 випадків порушення режиму тиші, на Маріупольському - дев’ять

Минулої доби на сході країни бойовики продовжували вести вогонь на всіх напрямках, внаслідок чого троє українських військових отримали поранення. Про це сьогодні повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

Протягом минулої доби на Донецькому напрямку українські військові зафіксували 10 випадків порушення режиму тиші, на Маріупольському - дев’ять.

«На Луганському напрямку бойовики здійснили один обстріл у Станиці Луганській. Інцидент стався вчора ще до світанку», - зазначив Мотузяник.

На Донецькому напрямку бої йшли на ділянці Кам’янка - Авдіївка - позиція «Шахта Бутівка». Незаконні збройні формування частіше відкривали вогонь у другій половині дня.

«Бойовики не застосовували важкого озброєння. Також по одному обстрілу сталося в Майорську та Пісках, обидва з яких - в темну пору доби», - сказав полковник.

На Маріупольському напрямку неспокійно було у Богданівці, а також на ділянці Павлопіль-Широкино. «Майже в усіх випадках українські війська відкривали вогонь у відповідь. У Широкиному противник застосовував міномети. Значна частина обстрілів була достатньо тривалою - годину чи більше», - уточнив речник Міноборони з питань АТО.

Внаслідок бойових дій минулої доби жоден український військовий не загинув, троє - отримали поранення.