«Саме з таких дітей виростають справжні українці». Як Порошенко їздив на Донеччину

«Ми крок за кроком робимо все, щоб повернути Донбас до мирного життя. Мирного, бо наша мета – це мир на Донбасі»

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Донецької області взяв участь у відкритті трьох реконструйованих шкіл – Покровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9, Дружківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17 та Часівоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 17.

Під час урочистої церемонії відкриття глава держави подякував маленьким школярам за виконання державного гімну та декламування вірша. «Як президент України, як громадянин, як патріот, пишаюсь кожним виконанням гімну. Україна кардинально змінилась, в тому числі у ставленні до своїх символів – прапора, герба і гімну», - сказав Петро Порошенко.

Президент також заявив, що попри російську військову агресію і всі негаразди, що через неї трапилися з Україною, ми й надалі крок за кроком продовжимо розбудову мирного життя на  Донбасі.

«Дуже важливо, що останнім часом, що ми на Донбас їздимо не тільки і не стільки у зв’язку з перевіркою обороноздатності наших Збройних сил, а ми їздимо демонструвати важливі кроки у відродженні Донбасу», - сказав президент під час виступу з нагоди відкриття після реконструкції шкіл на Донеччині.

«Ми крок за кроком робимо все, щоб повернути Донбас до мирного життя. Мирного, бо наша мета – це мир на Донбасі», - сказав Порошенко.

По завершенні церемонії відкриття Президент оглянув приміщення відремонтованої школи – кабінети інформатики, хімії, лінгафонний кабінет, їдальню, актову залу. Окремо глава держави оглянув спортивні зали, спортивний майданчик, зал для хореографії та зал для занять самбо.