Актриса, що грає легендарну «конотопську відьму» у Театрі Франка, замилувала весільними фото

Христина Федорак вийшла заміж за Яніса Корчинського
фото: Khrystyna Korchynska/Facebook

Подружжя Корчинських приймає незліченні вітання від користувачів

Актриса Христина Корчинська (дівоче прізвище – Федорак), яка грає у Національному театрі ім. Івана Франка у столиці, показала фото зі свого весілля. Знімками з цієї радісної події вона поділилася на своїй сторінці у фейсбуці.

Христина Корчинська показала фото зі свого весілля
фото: Khrystyna Korchynska/Facebook

«Нарешті прийшов час викласти найголовнішу мить. Тепер офіційно – Корчинська Христина Василівна. Багато тепла і вдячності в душі. Дякую коханому, батькам, друзям, Богу», – написала акторка під фотографіями.

У коментарях під дописом не вщухають привітання. Закоханих, зокрема, привітала художня керівниця Театру драми і комедії на лівому березі Дніпра та Народна артистка України Олеся Жураківська; українська акторка й Заслужена артистка України Віталіна Біблів; актори Остап Дзядек та Анастасія Карпенко; кінорежисери Володимир Тихий та Аркадій Непиталюк.

скріншот
скріншот
скріншот

Як повідомляв «Главком», Христина Федорак вийшла заміж ще в липні. Її обранцем став Яніс Корчинський. Чоловік чотири роки жив у Китаї, заснував онлайн-магазин китайського чаю «Сьорб» і поширює чайну культуру в Україні, також створив артхаб Flat, де проводять виставки, концерти, лекції, йогу та чайні церемонії. 

До відома, Христина Корчинська виконує багато ролей у театрі, але найбільш відома постановка за її участі – легендарна «Конотопська відьма» режисера Івана Уривського. У виставі актриса виконує роль Явдохи Зубихи – «конотопської відьми».