Донька Сумської, що живе в Москві та мовчить про війну, виставила голі фото

Антоніна Паперна засвітила оголені груди на чорно-білих світлинах

Антоніна Паперна, донька народних артистів Ольги Сумської та Євгена Паперного на своїй сторінці в соцмережі опублікувала свої оголені фото.

Зазначимо, що з початком російської агресії Тоня Паперна не виїхала з Росії, як її колеги – Катя Кузнецова, Любава Грешнова, Михайло Пшеничний та ін. – та продовжила жити в Москві. Паперна весь цей час мовчить про війну в Україні.

У той час зіркова мама артистки Ольга Сумська заявляє, що її старша донька схвильована подіями, які наразі відбуваються в Україні. А війну Паперна не коментує, бо, за словами Сумської, вона не може цього зробити, оскільки в РФ «інше інформаційне поле, воно страшне». Сумська каже, що Паперна не може виїхати з Росії через свою родину. Антоніна – теж актриса, закінчила один із театральних московських вишів. Одружена з російським актором Володимиром Ягличем. Подружжя виховує двох дітей. Ні Антоніна Паперна, ні її чоловік жодного разу з лютого не висловилися про війну в Україні, хоча активні у соцмережах.

Сумська каже, що регулярно спілкується з Антоніною: «Я спілкуюся щодня. Вона дивиться на телеграм-канали. Вона в курсі страшних подій, що відбуваються. Ті люди, які не можуть висловитися, перебувають у режимі страшного терору. Я не виправдовуватимуся, я не маю права виправдовуватись за свою дочку. Там тотальна залежність. Крок ліворуч, крок праворуч – і все. Я тримаюся, але мені дуже боляче. Коли почався хейт, мені писали, що треба відмовитись від дочки. Я цього не вчиню. Прилітали страшні епітети. Не можна так. Мені прикро, що так сталося. Але це вже Північна Корея».

Читайте також: