Кейт Міддлтон відвідала скачки в Аскоті в яскравій сукні

Такі вибухові барви були характерні для королеви Єлизавети, але Кейт продовжила цю традицію
фото з відкритих джерел

Сукня Кейт яскраво червоного кольору точно затьмарила вбрання всіх інших панянок

Принцеса Уельська побувала на знаменитих перегонах в Аскоті, і її образ був дуже ефектним. Про це пише Daily Mail.

Кейт Міддлтон прибула на Royal Ascot у королівській процесії. Принцеса Уельська їхала у відкритому екіпажі разом з принцом Вільямом, принцесою Беатріс і її чоловіком Едоардо Мапеллі Моцці. Але сукня Кейт яскраво червоного кольору точно затьмарила вбрання всіх інших поважних жінок. 

Кейт Міддлтон для цього заходу обрала сукню класичного крою від Alexander McQueen та витончений капелюшок від відомого дизайнера Філіпа Трейсі.

Образ знаменитість доповнила золотими сережками від Sézane, які вона одягала раніше, червоним клатчем від Hermes та  замшевими туфлями від Дженніфер Чаманді.

Кейт Міддлтон, принц Вільям, принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі Моцці їхали в другій кареті за екіпажем короля Чарльза і королеви Камілли, яких супроводжували герцог і герцогиня Девонширські.

Цікаво, що раніше Кейт для перегонів в Аскоті обирала сукні пастельних та спокійних відтінків, але цього року вона зупинилася на кардинально іншому варіанті. В таких яскравих сукнях зазвичай з'являлася королева Єлизавета, яка жартувала, що якщо вона одягне щось менш яскраве, то її ніхто і не впізнає.

Додамо, що Кейт Міддлтон відвідала традиційну урочисту службу на честь Найшляхетнішого Ордену Підв'язки, що відбулася в каплиці Святого Георгія в Віндзорі.

Нагадаємо, що принцеса Уельська відвідала музей у центрі британської столиці. Кейт Міддлтон виглядала дуже привабливо в пудровому брючному вбранні.

Читайте також: Кейт Міддлтон ляснула по сідницях принца Вільяма: відео потрапило в мережу