Хайді Клум прийшла на вечірку на честь Хеллоуїну в костюмі велетенського хробака

В костюмі було дуже складно рухатися
фото з відкритих джерел

Супермодель давала інтерв'ю, лежачи на килимовій доріжці

У Нью-Йорку пройшла вже традиційна костюмована вечірка супермоделі Хайді Клум, і її відвідали десятки зірок та друзів супермоделі.

Господиня вечора довго готувалася до виходу на червону (точніше, синю) килимову доріжку і не дарма: її костюм обговорюють буквально всі. Королева Хеллоуїна – це звання закріпилося за Хайді багато років тому – цього року прийшла у костюмі дощового хробака. А її чоловік, соліст Tokio Hotel Том Каулітц перетворився на рибалку, якому вудкою вирвало око.

За словами Клум, цей костюм є для неї одним із найулюбленіших із тих, які вона приміряла. Однак він і самий незручний – в ньому складно рухатися, а якщо вона впаде, то не зможе самостійно встати через прикуті руки і ноги. Що, в принципі, і сталося за кілька хвилин: журналісту Entertainment Tonight Хайді давала інтерв'ю, лежачи на килимовій доріжці. Підтримувала Хайді на доріжці її дочка Лєні Клум, яка прийшла в образі Жінки-кішки.

На підготовку у Клум пішло понад 10 годин – процес перетворення вона викладала у сторіс та стрічку свого блогу. Над нею чаклували одразу троє гримерів, які займаються виглядом акторів для фільмів. Вже на самій вечірці, втім, модель скинула основну частину костюма, залишившись у «голому» комбінезоні зі стразами, що прикривають інтимні місця. Але маску черв'яка на обличчі вона все ж таки залишила.

За рівнем невпізнання з Хайді цього вечора міг змагатися брат її чоловіка Білл Каулітц, який прийшов у образі Русалочки.

Серед гостей костюмованої вечірки також були новий власник Twitter Ілон Маск з мамою Мей, актриса та модель Джулія Фокс, модель Анок Яй та креативний директор Moschino Джеремі Скотт, який прийшов у образі експерта у сфері моди Тіма Ганна.

Читайте також: