Ліонель Мессі купив на подарунки колегам 35 золотих айфонів на $200 тисяч

фото з відкритих джерел

Так футболіст вирішив віддячити колегам команди, яка стала переможцем Чемпіонату світу з футболу

Після того, як капітан збірної Аргентини з футболу Ліонель Мессі був нагороджений званням «Найкращий гравець ФІФА», він вирішив віддячити колегам футбольної команди Аргентини, яка стала переможцем Чемпіонату світу з футболу. Ліонель Мессі подарував їм iPhone14 Pro з покриттям із 24-каратного золота. Про це повідомляє Hypebeast.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 𝗜𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡 𝗚𝗢𝗟𝗗 (@idesigngold)

Подарунки вручили не лише гравцям, а й персоналу команди. Загалом Мессі замовив 35 смартфонів, вони коштували йому більш ніж $200 тисяч. Кожен телефон є персоналізованим, із іменем і номером гравця, емблемою збірної Аргентини з футболу та текстом «Чемпіони світу з футболу 2022». Дизайн розробила компанія iDesign Gold.

«Мессі сказав, що хоче зробити особливий подарунок для гравців та персоналу, щоб відсвяткувати цю приголомшливу перемогу, але він не хотів дарувати щось звичне на зразок годинника, тому я запропонував іменні золоті iPhone, і йому сподобалася ідея», – розповів гендиректор IDesign Gold Бен Лайонс.

Перемога на чемпіонаті світу в Катарі стала першою перемогою Аргентини з 1986 року, і, отже, першою для Мессі, який отримав «Золотий м’яч» за свою гру, додавши ще одну перлину в короні до своєї кар’єри, яка включає рекордні досягнення: сім нагород «Золотий м'яч» і шість європейських «Золотих бутс».

Читайте також: Відома блогерка закриває свій ютуб-канал після скандального інтерв’ю з вагнерівцем