Провокаційний бюстгальтер від Кім Кардаш'ян збурив соціальні мережі

Кім Кардаш'ян продовжує дивувати модними новинками
фото із відкритих джерел

Світська левиця Кім Кардаш'ян вирішила зробити свій внесок у боротьбу із раком грудей

Незвичайну спідню білизну випустила для власного бренду Skims американська зірка реаліті-шоу, світська левиця Кім Кардаш'ян. Його особливість – штучні соски, що стали частиною дизайну ліфчика. 

Вихід Ultimate Nipple Bra зірка анонсувала на своїй Instagram-сторінці. Вона виклала відеоролик, у якому зіграла головну роль – сексуальну вчену, що розповідає про новий винахід.

На початку відео Кім нагадує про проблему глобального потепління, через яку температура Землі дедалі зростає, а льодовики тануть. «Я не науковець. Але я вірю, що кожен може зробити свій внесок», – каже вона.

«Саме тому я представляю абсолютно новий бюстгальтер із вбудованими сосками, тож яка б спека не була, ви завжди виглядатимете «прохолодно»,  – додає знаменитість, вказуючи на діаграму.

Втім, як пише видання Glamour, цей модний підхід здивував користувачів мережі. Думки людей розділилися: хтось засудив дизайнерку за зухвалість, інші ж вважають, що така річ може привернути увагу до проблеми раку грудей.

«Це жарт? Будь ласка, скажіть мені, що це жарт!», – написав користувач мережі. Однак серед коментаторів, які засудили або ж похвалили Кардаш’ян, були й інші – ті, хто пережив рак грудей. «Я вам дуже дякую як людина, що поборола рак грудей!!!! Я насправді плачу зараз», – йшлося в одному з коментарів.

Як би там не було, можна упевнено сказати – нова кампанія дуже в стилі зірки, а новинка ризикує принести їй ще більше грошей.

Раніше стало відомо, що блогерка Кім Кардашьян представила нову рекламну кампанію свого бренду спідньої білизни та домашнього одягу Skims. У рекламі знялися зірки другого сезону гучного серіалу «Білий лотос» – 29-річна Беатріче Гранно та 28-річна Симона Табаско, які зіграли подруг, що спокушають багатих чоловіків у люксовому готелі на Сицилії. Кампанія була приурочена до Дня святого Валентина, тому у фотосесії багато сердечок, рожевого та іншої атрибутики свята. У кадрі дівчата залишилися вірними образам двох подруг і позували обійнявшись.

Читайте також: Онучка легендарної Ади Роговцевої вийде на велику сцену, з якої прогнали її бабусю