Найдорожчу модель світу не впізнали після розлучення з відомим футболістом

Жизель Бундхен вважається найоплачуванішою супермоделлю у світі
фото з відкритих джерел

Ідея фотосесії полягала у трансформації образу Жизель Бундхен у щось екстравагантне

Супермодель Жизель Бундхен стала героїнею березневого номера Vogue Italia. Це її перша велика зйомка для глянцю після розлучення з футболістом Томом Бреді.

На обкладинці журналу 42-річна Бундхен постала в червоній сукні Valentino, з такого ж відтінку волоссям і яскравим «вампірським»  макіяжом, що включає тонкі брови в стилі 90-х, які нещодавно знову увійшли в моду. Шанувальники зірки зізнаються, що не впізнали красуню. Ідея фотосесії в цьому і полягала: перетворити класичний образ Жизель у щось невпізнанне та екстравагантне. У студії моди Pier59 модель приміряла кілька бунтарських образів, зібраних з нарядів Thom Browne, Dolce & Gabbana, Givenchy, Ludovic de Saint Sernin та інших брендів.

Нагадаємо, що Жизель Бундхен вважається найоплачуванішою супермоделлю у світі, її статки оцінюються в 400 мільйонів доларів. Вже у 16 років вона дебютувала на нью-йоркському тижні моди та за свою багаторічну кар'єру встигла 142 рази прикрасити обкладинки Vogue різних країн.

У 2015 році Жизель офіційно завершила свою кар'єру, щоб більше часу присвячувати сім'ї — чоловікові Тому Бреді та дітям, Вів'єну та Бенджаміну. Проте нещодавно Бундхен та Бреді розлучилися, після чого модель почала поступово повертатися до професійної діяльності. Нещодавно вона знялася у рекламній кампанії нової колекції Louis Vuitton.

Читайте також: Королівська дієта. Від якого продукту відмовилася Кейт заради ідеальної фігури