Настя Каменських виклала в соцмережу різдвяне фото без Потапа та обручки

Артистка давно не публікує спільних фото з Потапом
Фото: інстаграм Каменських

Ні Настя, ні Потап досі не коментують розмови про їх ймовірне розлучення

Вже кілька місяців в українських ЗМІ «гуляють» чутки, що співачка Настя Каменських і продюсер Олексій Потапенко – не разом. У різдвяні вихідні виконавиця виставила на своїй сторінці в Інстаграм пост з привітаннями та додала знімок, на якому зображена без чоловіка та обручки.

«Знаю, що цьогорічні свята зовсім не відчуваються, як раніше. Знаю, що кожен українець зараз чекає тільки на Перемогу. Але також знаю, що кожен з нас та вся Україна на шляху до неймовірних змін. Сьогодні більшість українців відзначає Різдво разом з майже всім світом, бо ці зміни вже сталися всередині багатьох. Я бажаю Божого благословіння кожному українцю, але особливо нашим незламним воїнам, які борються щосили, щоб добро нарешті перемогло зло. Нехай мир настане в серці кожного та у нашій рідній Україні», – написала Настя.

Треба сказати, що ні Настя, ні Потап досі не прокоментували розмови про їх ймовірне розлучення. Ба більше, навіть підігрівають чутки про це. Приміром, в кінці листопада, коли Каменських випустила пісню «Мама-зима», в якій заспівала про розлуку з коханим, Потап дивно відреагував на композицію.

На своїй сторінці в Інстаграм він написав: «Мама-зима. Вона мала на нас свої плани». Супроводив він пост фотографією, на якій зображений сам. Раніше Каменських і Потап часто публікували в соцмережах знімки один одного, зараз – ні. Останнє фото Потапа на сторінці Насті Каменських датується початком травня – співачка привітала чоловіка з днем народження.

Настя Каменських та Олексій Потапенко одружились у 2019 році. Спільних дітей у пари немає, але у Потапа є син-підліток від першого шлюбу.

Читайте також: Тіна Кароль показала, як готувалася з сином до Різдва