Селена Гомез на вечірці покрасувалася в образі Барбі

Селена Гомез
фото: Instagram

Знаменитість разом з молодшою сестрою доповнили свої образи світло-рожевими капелюхами

31-річна американська співачка та акторка Селена Гомес показала світлини з вечірки у стилі Барбі, яку організувала на честь свого дня народження. Знімки зірка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

«Щосереди ми носимо рожеве», – прокоментувала Селена карусель фото, де разом із нею весело проводять час її друзі та 9-річна сестра Грейсі від другого шлюбу її матері.

На святі Селена Гомес вибрала атласну рожеву мінісукню з відкритою спиною та світло-рожевий капелюх. Її молодша сестра також дотрималась стилю Барбі, обравши рожевий капелюх та атласні штани. Вона доповнила свій образ білою футболкою та блакитними босоніжками.

Нещодавно американська співачка та актриса Селена Гомес вразила своїх шанувальників манікюром

Раніше повідомлялося, що фільм про Барбі став наймасштабнішим фільмом року в США та Канаді. Згідно з даними компанії Warner Bros, у перші вихідні було зароблено приблизно 155 мільйонів доларів (120 мільйонів фунтів стерлінгів).

Нагадаємо, що разом із колегами по стрічці Роббі днями позувала для фото у Беверлі-Хіллз. Акторка вбралася у рожеву коротеньку сукню у цяточку, яку доповнила жовтою сумочкою та білими човниками. Окремим кадром Марго сфотографувалася з виконавцем ролі Кена Раяном Гослінгом.

До того ж Марго Роббі, звичайно ж, була ідеальною Барбі, з'явившись на рожевій килимовій доріжці на лондонській прем'єрі фільму в кінотеатрі Cineworld Leicester Square.