Софія Ротару відвідала могилу чоловіка у Києві (фото)

фото: Софія Ротару/Instagram

23 жовтня 2002 року чоловік співачки помер у віці 60 років

Співачка Софія Ротару відвідала могилу свого чоловіка, народного артиста України, керівника ансамблю «Червона рута» Анатолія Євдокименка.

Його не стало 23 жовтня 2002 року, і у роковини смерті чоловіка Ротару вшанувала його пам'ять. Співачка приїхала на Байкове кладовище в Києві, де похований Євдокименко.

Ротару опублікувала в Instagram-stories кадр, де вона у чорній куртці, картузі та окулярах стоїть поруч з могилою Анатолія Євдокименка.

«21 рік без тебе», – підписала світлину співачка.

Софія Ротару відвідала могилу чоловіка у Києві

Варто нагадати, що Софія Ротару та Анатолій Євдокименко одружилися 1968 року. 23 жовтня 2002 року чоловік артистки помер у віці 60 років. У подружжя є спільний син Руслан Євдокименко.

Софія Ротару із чоловіком Анатолієм Євдокименко

Нагадаємо, російський продюсер Ілля Сагліані заявив, що від початку повномасштабного вторгнення українська співачка Софія Ротару живе в Європі разом зі своїм сином. За його словами, артистка придбала нерухомість в Італії. Ілля Сагліані також додав, що нерухомість Ротару в Москві наразі закрита, а в цей час вона придбала не одну квартиру в Італії.

Також «Главком» писав, що знаменита українська співачка Софія Ротару у серпні вперше за останній рік показала обличчя у соцмережах. Артистка привітала сина, Руслана Євдокименка, з днем народження – йому виповнилось 53 роки.

Читайте також: Уперше за довгий час в мережі з'явився онук-втікач Ротару