Тіна Кароль без макіяжу зачарувала шанувальників домашніми фото

фото: Instagram

Артистка також продемонструвала стильну сорочку, на якій красувався жовто-синій напис з назвою її нової пісні

Українська співачка Тіна Кароль вразила своїх прихильників свіжими домашніми фотографіями.

На своїй сторінці в Instagram вона зробила селфі в крупному плані без косметики. У кадрі співачка стоїть у стильній білій сорочці, на якій видно напис  з назвою її нової пісні «One Nation Under Love» жовто-синього кольору.

Свій образ виконавиця також продемонструвала на фото у дзеркалі в повний зріст. Кароль позувала у тому ж вбранні з яблуком з власного саду. Ці знімки співачка залишила без підпису.

Нагадаємо, українська співачка Тіна Кароль презентувала потужну композицію «One Nation Under Love» в  День незалежності України. Співачка створила цю пісню спільно з легендарною американською композиторкою Даян Воррен. Виступ Тіни Кароль та Даян Воррен був записаний українською компанією WePlay Studios одночасно у двох країнах – Україні та Сполучених Штатах Америки.

Раніше повідомлялося, що знаменита українська співачка Софія Ротару, яка рідко з'являється у своїх соціальних мережах сьогодні, 23 серпня, привітала українців з Днем прапора України.

До слова, поп-рок виконавиця Марта Липчей презентувала свій новий сингл «Не забувай» та відеокліп до нього

У пісні «Не забувай» відображена історія сучасної незалежної України, народу, готового переносити всі тяготи життя заради своєї свободи та незалежності. Пісня «Не забувай» закликає пам’ятати, якою високою ціною українцям дається незалежність.