Чоловік витратив тисячі доларів на пластику, щоб бути схожим на Брітні Спірс

Брітні Спірс з юності була взірцем для хлопця
фото з відкритих джерел

Метаморфози із зовнішністю стартували зі встановлення вінірів, які мали наблизити його усмішку до усмішки співачки

Фанат творчості Брітні Спірс Браян Рей ще підлітком почав своє перетворення на копію співачки. Про це пише видання Daily Star.

Трансформація хлопця стартувала із встановлення вінірів, які мали наблизити його усмішку до усмішки співачки. Оплатила процедуру мати фаната, це обійшлося їй у 25 000 доларів. Наступною була пластика носа – операцію мама подарувала синові на 21-й день народження.

Надалі Браян став оплачувати всі маніпуляції самостійно. Він керує компанією, яка виробляє їстівну медичну марихуану, тож непогано заробляє. До того ж суперфанат живе у Лос-Анджелесі, де індустрія пластичних операцій розвинена дуже добре.

За словами чоловіка, припиняти свою трансформацію він не збирається. Себе він вважає чимось на кшталт витвору мистецтва, який може нескінченно наближатись до досконалості. «Коли я дивлюсь у дзеркало на себе, я дуже щасливий. Я досконалий? Ні, абсолютно ні. Я така сама людина, як і всі інші, і я прагну певного рівня краси, який я черпаю з Брітні Спірс, і це ніколи не зміниться, тому що моє захоплення нею тільки зросло за останні два десятиліття», – розповів Браян.

Наразі Браян зробив собі кілька операцій із пластики носа, вставив імпланти у щоки, збільшив губи, підтягнув повіки, щоби зробити очі «великими і красивими, як у Брітні», і це тільки частина зробленого. Окрім того, суперфанат кожні шість місяців робить ін’єкції ботоксу та філерів, щоби підтримувати свою зовнішність у незмінному вигляді, і раз на вісім тижнів видаляє волосся на обличчі та тілі.

Додамо, що Брітні Спірс пояснила, чому постійно фотографується без одягу.

Читайте також: Брітні Спірс: Мамо і тато, я молюся про те, щоб ви обоє горіли в пеклі