Королівський кухар розкрив секрет незвичайного сніданку принцеси Діани
Діана починала свій день не з вівсянки
Як відомо, принцеса Діана страждала на булімію, розлад харчової поведінки, тому приділяла раціону особливу увагу. Нормалізувати харчування леді Ді допоміг королівський шеф-кухар Даррен Мак-Грейді, який готував для неї протягом 11 років.
Діана починала свій день не з вівсянки, як це заведено у монарших осіб. За словами шеф-кухаря, улюблениця британців вирізнялася незвичайними уподобаннями в їжі. Даррен розповів про «ідеальний англійський сніданок» леді Ді.
Йдеться про запечені боби, цілу банку яких принцеса Діана з'їдала вранці. «Раніше я готував боби на сніданок у Букінгемському палаці, принцеса Діана любила їх. Вони дуже мало жиру. Тож вони ідеально підходять перед тренуванням у спортзалі, на який Діана вирушала після сніданку», – розповів шеф-кухар.
Раніше «Главком» писав, чому принцеса Діана вважала свого чоловіка божевільним. Принцеса була одним із найпопулярніших членів королівської родини: вона неодноразово потрапляла до списків найстильніших жінок свого часу. Бездоганні образи Діани надихають модниць і зараз, проте Чарльз III забороняв дружині використовувати один засіб, без якого не обходився жоден світський вихід Леді Ді.