Сестра короля Великої Британії принцеса Анна потрапила до лікарні зі струсом мозку

73-річну принцесу було госпіталізувано до лікарні Саутмід у Брістолі
фото з відкритих джерел

Травма може бути пов'язана із захопленням принцеси Анни до верхової їзди

Молодша сестра короля Великої Британії Чарльза III принцеса Анна отримала незначні травми та струс мозку після інциденту напередодні ввечері у власному маєтку Гаткомб Парк у графстві Глостершир. Про це повідомив Букінгемський палац.

Як пише британське інформагентство Sky News, інцидент міг бути повʼязаний із тим, що принцеса захоплюється верховою їздою. Її міг ударити кінь.

На місце інциденту одразу викликали екстрені служби і 73-річну принцесу, олімпійську призерку з кінного спорту, госпіталізували до лікарні Саутмід в англійському місті Брістолі, де вона, ймовірно, залишиться до кінця цього тижня.

«Короля проінформували, і він разом зі всією королівською родиною надсилає принцесі найщиріші слова любові та найкращі побажання якнайшвидшого одужання», – написали в Букінгемському палаці.

Нагадаємо, лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем'єр-міністр країни Ріші Сунак. За словами глави уряду, він перебуває у постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання.

Зазначалося, що монарх відкладе свої обов'язки, але продовжить виконувати державні, і навіть не залишить роботу з документацією. Деякі публічні обов'язки короля на себе візьме його син, принц Уельський Вільям, який був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки по догляду за дружиною, яка нещодавно оперувала операцію.

Як повідомлялося, принцеса Уельська Кейт Міддлтон візьме участь у церемонії з нагоди дня народження короля Чарльза III. Вона вперше з'явиться на публіці після того, як у неї діагностували рак.

Читайте також: Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб