Брітні Спірс більше немає: співачка змінила ім'я

Брітні змінила своє ім'я у шапці профілю в соцмережі
фото з відкритих джерел

Таблоїди припустили, що нове ім'я співачки – це посилання на її роман з Тімберлейком

Американська співачка Брітні Спірс заявила, що змінила ім'я. Подробицями артистка поділилася в на своїй сторінці в соцмережі.

Виконавиця опублікувала кадр Марса, під яким розповіла про своє рішення. «Не варто недооцінювати силу чистоти! Я бачу все це наскрізь ... Я змінила ім'я на Рівер Ред (у перекладі з англійської означає «червона річка»)! І все ж таки вогонь там, де освітлює. Дивитись на нього та стрибати прямо без страху», – зазначила Спірс. Також Брітні змінила своє ім'я у шапці профілю в соцмережі.

Американські таблоїди припустили, що нове ім'я співачки – це посилання на її роман зі співаком та актором Джастіном Тімберлейком. Зірки були разом із 1997 по 2002 рік. Після розлучення співак випустив пісню Cry me a river. Проте сама співачка припущення фанатів спростувала, пише портал Daily Mail.

Днями зірку поп-музики Брітні Спірс викрили в черговому «маніакальному зриві», який спричинив несподівані наслідки. В одному з ресторанів Лос-Анджелеса стався інцидент за участю Брітні та її чоловіка. За словами очевидців, співачка несподівано почала дивно поводитися – активно жестикулювати і голосно говорити щось незрозуміле. Сем Асгарі не зміг довго виносити буйну поведінку дружини, і втік з ресторану. Після того, як новини про інцидент поширилися в інтернеті, Брітні виклала в соцмережі відео, в якому вона танцює в білій сукні і кілька разів показує в камеру середній палець.

Читайте також: Російський блогер-мільйонник обіцяє передати $100 тисяч на ЗСУ