Британці описали ідеального партнера для подружньої зради. Цікаві результати опитування

Британці висловились щодо того, якими бачать ідеальних коханців
фото із відкритих джерел

Ідеальним вибором британців, які не проти зрадити дружинам, є 44-річна блондинка з кучерявим волоссям і блакитними очима

Ідеальний партнер для роману на стороні для заміжньої британки – це 52-річний зеленоокий водій Audi зростом 180 см. Про це пише видання Daily Mail.

Дослідники найбільшого у Великій Британії сайту знайомств для заміжніх з'ясували, що жінки, готові зрадити чоловікам, в ідеалі обрали би 52-річного коханця на зріст метр вісімдесят із зеленими очима та каштановим волоссям, який живе у Хартфордширі, має Audi та річний дохід понад 50 тис. стерлінгів. Також британки віддають перевагу чоловікам із знаком зодіаку Терези.

Ідеальним вибором чоловіків, які не проти зрадити дружинам, є 44-річна блондинка з кучерявим волоссям і блакитними очима, зростом близько 168 см, що живе в Норфолку, водить автомобіль Toyota і заробляє понад 30 тис. фунтів стерлінгів на рік.

Якщо британка також Водолій з ростом 150 см і підтягнутою статурою, то вона точно не залишиться без уваги більшості любителів «стрибнути у гречку», зазначає видання.

Експерт зі стосунків і прессекретарка сайту Іllicitencounters Джессіка Леоні сказала: «Зіставлення цих даних дозволяє привідкрити таємницю вибору британців».

«Звичайно, поняття «ідеальний партнер» може бути трохи романтизованим ідеалом. Просто пам’ятайте, що ключ до успішних і повноцінних стосунків полягає в тому, щоб знайти людину, чиї цінності збігаються з вашими та вам приємно спілкуватись. Тоді колір волосся не матиме значення», – додала дослідниця.

До слова, бразильська модель 21-річна Бабі Паломас заробляє $30 тис. на онлайн-послугах «дружини на прокат». Вона отримує кошти за спільний перегляд футбольного матчу або фільму. Про це пише Daily Star.

Бабі Паломас має понад 110 тис. підписників в Instagram. Завдяки роботі «дружини на прокат», у неї з'явилося багато шанувальників чоловічої статі.Чоловіки платять дівчині за перегляд футбольного матчу, або фільму без нарікань. Модель навіть змушує хлопців відкриватися їй і обговорювати своє особисте життя.

Читайте також: Косметологиня може стати власницею компанії Lamborghini