Кремлівський блазень Микола Расторгуєв образився на Путіна

З жовтня Расторгуєв знаходиться під санкціями Євросоюзу
фото з відкритих джерел

Через послання головного агресора РФ всі забули про день народження артиста

Російський співак Расторгуєв, який входить до Громадської ради при Міноборони РФ і активно підтримує війну в Україні, зізнався, що скривджений, адже всі забули про його день вчорашній народження. Журналісти не привітали лідера гурту «Любе» через послання Путіна до Ради Федерації.

Рашисту Расторгуєву 21 лютого відзначив 66-річчя. Вчора йому неодноразово телефонували журналісти, але приводом стало не особисте свято артиста, а послання кремлівського агресора до народу.

Виконавець був присутній на цьому заході. Преса хотіла поцікавитись його думкою, забувши привітати білолашного Миколу. Расторгуєв зізнався, що його засмучує таке ставлення. Він розраховував почути кілька слів, а замість цього був змушений коментувати політичні події.

Нагадаємо, з жовтня Расторгуєв знаходиться під санкціями Євросоюзу. «Любе» – улюблений гурт Путіна. Расторгуєв регулярно виступає на публічних заходах за участю президента Росії. Серед них – концерти на честь перемоги Путіна на президентських виборах 2018 року та на підтримку війни в Україні, а також відзначення анексії українських територій.